Rólunk

 A tudatos anyukától a MINORI-ig

Már egészen kicsi koromban imádtam barkácsolni, eltérő anyagfajtákkal barátkozni. Különösen kedvelt elfoglaltságaim közé tartozott, hogy Édesanyám és Nagymamám varrógépével különböző remekműveket készítettem. Imádtam kitalálni, hogy a megvalósításra váró ruhaneműt hogyan tudom a síkba kiteríteni, leképezni, egyszóval szabásmintát készíteni hozzá.

Ebből az alkotás iránti szeretetből jött a művészeti középiskola, majd a ruhaipari szak, ezt követően pedig a könnyűipari mérnöki diploma megszerzése.

 Szintén kisgyermekkorból hoztam a természet szeretetét, védelmét, ugyanis sokat kirándultunk családommal, a barátokkal pedig rengeteg időt töltöttünk a közeli réten és lovardában. Apró gyerekként összeszedtem mások után a szemetet az utcán, mert magától értetődő volt, hogy az nem oda való. Nem volt kérdés, hogyha egyszer gyermekem lesz, akkor mosható pelust fogok használni. 2018-ban, kisbabánk megszületése után kezdtem el -először csak Neki- varrni és fejleszteni mosipelust, majd a jól sikerült mintadarabok után baráti körben is lelkes tesztelőkre, viselőkre akadtunk. Ez aztán hozta magával a saját márka, azaz a Minori brand létrehozását.

 

Szeretném, ha egyre több szülő ismerné fel, hogy manapság kiemelten fontos a környezet védelme. A mosható pelusok, mosható kiegészítő termékek használatával ezt a szemléletet a mindennapi életünkbe is át tudjuk ültetni. A környezetbarát termékeket nemcsak jó érzés használni, hiszen ezzel mi is teszünk a gyermekeink jövőjéért, hanem számos további előnye van: természetesebb a bababőrnek, kemikáliáktól mentes, a különféle kencék használatát is mellőzhetjük, nem beszélve arról, hogy hosszútávon pénzt is tudunk vele spórolni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, megtisztelsz ha bizalmat szavazol a Minori márkának és kipróbálod termékeinket.

Reméljük elnyerik majd tetszésedet és jó tapasztalataidat örömmel osztod meg velünk és másokkal is!

 

 

Réfi-Kollár Zsuzsanna 
alapító / tervező